Over ons

Rene

Biologische wijn bij van Kesteren wijnen

Sinds 1 januari 2016 zijn de deuren geopend van "van Kesteren wijnen" in het mooie dorp Rhoon.

Onze nieuwe wijnspeciaalzaak biedt een breed assortiment aan wijnen waarvan een groot deel biologisch en biodynamisch is en exclusief gedistilleerd.

Van moderne wijnen uit La Mancha, klassiekers uit Toscane en Bordeaux, frivool uit Chili en knallers uit McLaren Vale of Languedoc, voor iedere smaak en portemonnee is er bij ons iets lekkers te vinden. Zowel de ervaren als beginnende wijndrinker kan desgevraagd advies krijgen over wijnen uit alle windstreken en in alle prijsklassen.

Wij werken nauw samen met Well of Wine, een initiatief van importeurs Cathy Moerdijk en Hans Dijkstra wiens collectie in de winkel ligt.

Alle wijnen zijn met veel respect voor de natuur gemaakt. Eerlijke wijnen van producenten die net wat bewuster in de wijngaard bezig zijn. En dat proef je.

De collectie zal in de toekomst zeker nog groeien. Alles is eigen import, geproefd door een fanatiek en gemêleerd panel van wijnontdekkers, liefhebbers en wijnkopers.

In de webshop vindt u ons reguliere wijnassortiment. Kom ook eens in de winkel kijken! Daar hebben we leuke vondsten, exclusief gedistilleerd, eigen kleine imports en bekende labels die u in de webshop niet vindt.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide