Voorintekening Clos de Caveau !

  • Geplaatst op
  • 0
Voorintekening Clos de Caveau !

Nicolaas Klei beoordeelt onze wijnen als beste, hij gaf ons landelijk het hoogste aantal wijnen met ‘omfiets status’ & de maximale 5 wijnglazen. Clos de Caveau is er één van.

Voorintekening Clos de Caveau 2015.

                                                                   

 

Nicolaas Klei beoordeelt onze wijnen als beste, hij gaf ons landelijk het hoogste aantal wijnen met ‘omfiets status’ & de maximale 5 wijnglazen. Clos de Caveau is er één van.

Voorintekening Clos de Caveau 2015. 

Clos de Caveau is toonaangevend. De wijnen van Henri Bungener winnen prijs na prijs. De afgelopen week ook tijdens Millésime Bio in Marseille. Eerder gaf The Wine Advocate maar liefst 92 Parker punten aan de cuvée ‘Fruit Sauvage’ 2015.

Het is een monumentaal glas Vacqueyras. Deze buurman van Châteauneuf-du-Pape en Gigondas is donker kersenrood van kleur. Het aroma in nog jong en onderontwikkeld maar presenteert zich nu al indrukwekkend met geconcentreerde tonen rood fruit en rijpe bessen. Dit alles fijn omgeven door een milde kruidigheid. In de mond is het een volle, compacte wijn met een fraaie structuur. Kracht, tannine en alcohol volmaakt in harmonie.  Dit is op afstand de beste Fruit Sauvage van de afgelopen 10 jaar.   

Het voordeel van een zéér groot wijnjaar is dat de wijnen al relatief snel toegankelijk zullen zijn. Vacqueyras Fruit Sauvage 2015 zal in ieder geval menig kerstdiner dit jaar kunnen verfraaien. Maar wegleggen in een koele kelder kan zeker nog de komende 7 tot l0 jaar. Het is een prachtwijn.

Voor het eerst doen wij een voorintekening. U schrijft samen met ons in en krijgt daardoor deze gigant tegen de meest gunstige condities. Levering zal naar het er nu uitziet plaatsvinden medio Maart. 

Ik beveel u deze super wijn van harte aan.

Clos de Caveau ‘Fruit Sauvage’ 2015
Per doos à 6 flessen van € 22,95 voor € 18,95 per fles.
Twee dozen € 18,50 per fles
Drie dozen € 17,95 per fles


Kom naar de winkel voor de intekening of stuur ons een email met het verzoek voor toesturen van het voorintekening formulier.  

Door deze wijn te bestellen verzekert u zich (geheel vrijblijvend) van een ‘allocatie’ van de super cuvée ‘Lao Muse’ die later dit jaar zal worden vrijgegeven. 

Team van Kesteren wijnen
Van Kesteren wijnen  


J.Louwerensplein 4
3161 WC Rhoon
T: +31105012256
E: info@vankesterenwijnen.nl
I : www.vankesterenwijnen.nl
 

 

                                              C

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide